Obrázok0
Obrázok1
Obrázok2
Obrázok3
Obrázok4
Obrázok5

24 Ks Presnosť Magnetický Skrutkovač Set S Flathead /Star Skrutkovače Pre Opravu Lupa " Telefón Sledovať Počítača

0 Recenzie
€19.66 €14.55
  • SKU: w128050
Pridať do zoznamu prianí
Kategória: Telefóny A Telekomunikácie

24 Ks Presnosť Magnetický Skrutkovač Set S Flathead /Star Skrutkovače Pre Opravu Lupa " Telefón Sledovať Počítača

Kvalita a Odolná-Odolná chróm-vanád legovanej ocele tip, ktorý je stabilný a nie je ľahké skrývka a deforming,kovový hrot skrutkovača je odolný voči oxidácii, korózii a hrdzi.Rukoväť je vyrobená z PP-TPR materiálu, ktorý má mäkké strane pocit a anti-slip účinok.

Rozumné dizajn, Precízne skrutkovače sú navrhnuté v súlade s primeranou dizajn , tak sú účinné, bezpečné a pohodlné.Tam sú non-slip dizajn na povrchu rukoväť, tak to nebude sklzu off z ruky do procesu pomocou.Tieto skrutkovače majú guľkové ložisko otočný kĺb a posedenie s rôznym povrchom pre rýchlejšiu prácu a odolnosť proti sklzu.Skrutkovač bit je magnetické, takže malú skrutku, ktorá nepatrí okolo (neplatné pre nerezové skrutky).

Bezpečnosť - Opraviť sami pomocou tejto súpravy na opravu na ochranu osobných údajov pred cudzími ľuďmi; nemusíte žiadať pomoc od priateľov alebo počkajte, kým sa oprava technik, alebo sa pozrieť na opravy.Tento elektroniky oprava nástroje súpravy môžete nielen ušetriť váš čas a peniaze, ale chráni vaše osobné údaje.

Široko Použitie-súprava na Opravu nastaviť pre rôzne digitálne produkty, s náš malý magnetický skrutkovač box, môžete sprísniť alebo uvoľniť malé skrutky niektorých zariadení.e.g.Lupa", hodinky, notebook, fotoaparát, hračky pre deti, detektory dymu, vetranie, atď.To je skvelé pre vás, aby jeden udržať doma, v dielni alebo v továrni.Tento kit je tiež slušné darček pre vašich priateľov, rodiny a kolegov.

Balík Obsahuje: Presné skrutkovač sada obsahuje 22 ks skrutkovače v rôznych veľkostiach a typoch a 2 Pinzety. 6 vedúci skrutkovače:0.8 mm,1,2 mm,1,5 mm,.2.0 mm,2,5 mm,3.0 mm; 7 plochou hlavou skrutkovače: 1.0 mm, 1,0 mm,1,2 mm,1,5 mm ,2,0 mm,2.4 mm 3.0 mm; 2 Skrutkovače: P2(o 0,8 mm), P5(1.2 mm); 4 Šesťhranné skrutkovače: T3, T4,T5, T6; Y-typ Skrutkovač:0.6 mm, Stredná Doska Kríž Typ Skrutkovač: 2,5 mm; Hexagon Skrutkovač: 2,5 mm; 2 Pinzety: ESD11(140 mm), ESD15(120 mm).

Farba:čierna

Materiál:Chróm vanádiová legovanej ocele

Obsah Balenia:

1 Nastavte x Magnetický Skrutkovač

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: odraz Svetla a rôznych displejov môže spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

  • Materiál: Chróm vanádiová oceľ
  • Kusov Zahrnuté: 6 v 1
  • Pôvod: Kontinentálna Čína

Pridať Recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.. Vyžadované polia sú označené *

Vaše Hodnotenie :

Príbuzné Produkty