Obrázok0
Obrázok1
Obrázok2
Obrázok3
Obrázok4
Obrázok5

auto motor systémy gdi prestavbu dual na palivo lpg prestavbu 6 th generáciu auto plyn systém

0 Recenzie
€742.70 €698.14
  • SKU: w73001
Pridať do zoznamu prianí
Kategória: Automobily, Súčiastky A Príslušenstvo

auto motor systémy gdi prestavbu dual na palivo lpg prestavbu 6 th generáciu auto plyn systém

Produkty Popis ZÁKON auto motor systémy gdi prestavbu dual na palivo lpg prestavbu 6 th generáciu auto plyn systém

Výhody LPG/LPGV upravené auto 1) Emisie sú výrazne znížené. 2) toxicita škodlivých emisií je nižšia ako pri benzínových sa používa.Toto sa vzťahuje najmä na emisií uhľovodíkov (HC) a HC emisií spaľovaním LPG neobsahuje žiadne ďalšie škodlivé komponenty, ako sú aromatické uhľovodíky.Vodík/uhlíka pre atómovú pomer LPG je 2,5~2.7, a benzín je asi 2.25. Keď LPG sa používa, CO2 emisie sú nižšie.Vzhľadom na možnosť rôznych zlúčenín tvorí ozón, LPG emisie sú určite lepšie ako benzín. 3) Vzhľadom na LPG poháňaný nie forma oleja film na motor potrubiu nasávania alebo stenu nasávacieho potrubia a nemusí byť obohatený v studenej štátu, ako je benzín, a preto, emisie počas 40. rokov po začiatku skúšobného cyklu a počas warm-up proces Lepšie ako benzín.Pre Európsku III emisné predpisy, ktoré sa vykonajú v budúcnosti, prispôsobivosť je lepšie.Komponent :

Inštalácia plynového zariadenia pozostáva z nasledujúcich častí: Názov Výrobku Odporúčané Produkty 1. LPG Injektor železničnej JY08 Injektor železničnej 2. ECU súpravy GDI ECU súpravy 3. LPG redukcia ZÁKONA-09 / ZÁKONA-13 redukcia 4. Vysokotlakové trubice 6m*6 mm uhlíková oceľ/medené/nerezové vysokotlakové trubice 5. Manometer CB08/201C Maometer 6. ECU Prepínač GDI ecu prepínač 7. Náplň Vavle QF-T1H6/CTF-10/T2H/T2H-1/QF-T1H9/QF-T3H/ TES náplň vavle

8. Valec nádrž 30-40-60-90-120 L LPG valec nádrže 9. Filter 12*12mm F-01 / F-02 / F-03 filter 10.Relé Relé (5V alebo 12V) 10. Gumovej a pás spoločné gumovej a 2. 5M pás 11. LPG Puzdro

Vodovodné potrubia 7.5*14*1500 mm Vákuové trubice 4*9*1500 mm Jet trubice 5*11*1200 mm Nízky tlak plynového potrubia 10*16*800 mm Vlnovcové 34.5*650 mm

12. Príslušenstvo tašky LPG sekvenčné vstrekovanie príslušenstvo tašky 1) Majú vyššie ekonomické prínosy.Za rovnakých podmienok tepelnú účinnosť motora, náklady na palivo na auto, ktoré používa zemný plyn sám ako palivo je o polovicu alebo aj menej, ako benzín auto alebo dieselového auta. (2) To má dobré sociálne dávky a chráni životné prostredie.Vzhľadom na zdroj paliva, to je výhodnejšie k ochrane životného prostredia. (3) Relatívne bezpečné.Upozornenie :

Existuje niekoľko kontrol, ktoré je potrebné vykonať pred vstupom vozidla na územie inštalácie workshop pre konverzia, ak chcete zistiť, či je vhodný pre inštaláciu na NGV zariadenia.Štruktúra vozidlo musí byť skontrolované, ak chcete skontrolovať, či je v dobrom stave, ktorý umožňuje primerané vybavenie podporuje rôzne prvky, ako napríklad NGV tank (s), regulátor tlaku, vysoko-tlakové potrubie svorky, atď.Uistite sa, že motor funkcie správne, skontrolujte nasledujúce: zapaľovací systém: zapaľovacie sviečky, zážihové zapojte káble, kontaktné miesta, kondenzátora, zapaľovacie cievky, zapaľovacie doska a distribútor.Chybný stav všetkých týchto častí bude spôsobiť zlý zapaľovacích iskier, a tým bráni dobrému fungovaniu zariadenia.Batérie musia poskytovať 12 voltov napájanie regulátora tlaku tak, aby sa jej electrovalve bude správne otvoriť v prípade, keď vozidlo pôsobí na plyn.Motor je karburátor systém musí tiež pracovať správne, pretože aj keď NGV systém je nainštalovaný, vozidlo musí byť schopný pracovať v bi-vykurovací režim (benzín/plyn).V prípade, ak vozidlo nie je v dobrom stave, inštalácia NGV systém nebude mať za následok uspokojivej prevádzky vozidla.Príbuzné Produkty

HOT PREDAJ

4 VALEC ECU SÚPRAVY(OEM)

HOT PREDAJ

4 VALEC MP48 ECU SÚPRAVY

HOT PREDAJ

568 VALEC ECU SÚPRAVY

HOT PREDAJ

4 Valec LPG SÚPRAVY

HOT PREDAJ

4 Valec CNG SÚPRAVY

Certifikácia Naša Spoločnosť Chengdu ZÁKONA Technology Co.,LTD

Nachádza v meste Chengdu, provincie s ' - čchuan, Čína.S osemnásť rokov vývoja, jeden z najväčších CNG, LPG súpravy výrobcov v Číne, hlavne špecializujúca sa na Výskum a Vývoj, výrobu CNG/LPG súpravy na prestavbu vozidiel.

Naše výrobky prešli podľa ISO9001, ISO16949 certifikácia systémov riadenia výroby a BV, CE, CNAS inšpekcie a certifikácie kvality .

ZÁKON má silný produktivity, vynikajúce zariadenia, pokročilé technológie a perfektné kvality testovacieho systému, takže ZÁKONA výrobky boli exportované do mnohých krajín.ZÁKON je dobre uznala zákazníkov a koncových užívateľov, pre jeho vysokú kvalifikáciu výrobkov a vynikajúce služby.

Až teraz sme sa podieľali na známych zahraničných výstavách, ako bolo pôvodne plánované.Ako SUFGAS v Rusku , Peru FIGAS v Peru , ALTFUELS v Mexiko, atď . sme predávať naše produkty viac ako 60 krajinách po celom svete už.Zaviazali sme sa k podpore našich výrobkov na svete , vedie zelený svet , lepšie životné prostredie !

Top SMD Zariadenia

Vysoká Presicion Stroj

OEM a ODM Prispôsobené Služby

Mohli by sme poskytnúť prispôsobené produkty a OEM a ODM technológie služby.ZÁKON tlak zmenšovanie a injektor koľajnice sú spracované prostredníctvom vysoko presné CNC stroje,elektronické komponenty ECU Súpravy sú dovezené z medzinárodnej známych značiek,vyrobené na top úrovni SMD zariadení.

Okrem toho, ZÁKONA môže poskytnúť podpora inštalácie na plný cng/lpg súprav a technické podporné služby-po predaj.Vitajte navštívte nás a tešíme sa na spoluprácu s vami úprimne .

Balenie A Dodávka Obalov

Odpoveď:Spoločné Balenie: Plastová taška + Štítok + Vnútorné Box+Export Kartón

B:Customized Balenie: OEM Štítok, Vnútorný Box,atď.

C: Balíka budú spracované po všetkých testoch skončil.Doprava

(1)po mori,letecky alebo express(TNT,

Fedex,UPS,DHL,Aramex,EMS atď.);

(2) Môžeme poskytovať prepravné služby, alebo dodať tovar do svojho určeného dopravcu.Budeme robiť všetko pre záchranu svojho nákladnej !

  • PLATBY: T .WESTERN UNION .PAYPAL
  • Materiál: HLINÍK
  • Záruka: 2 ROKOV
  • Model Auta: CNG auta
  • Pôvod: Kontinentálna Čína
  • Druh: Regulátor Tlaku Paliva
  • model: Guľka, sienna, ODYSEA, XG30
  • Číslo Modelu: ZÁKON vstrekovanie
  • Balenie: Obal
  • Obutie Vozidla: Hendrickson, Toyota Van, Hyundai - Európa, Honda Van
  • Veľkosť: Standard Size
  • Motor: ŽIADNE, 3.5 L 3456cc, 3.5 L 3471cc, 3000, V6
  • OE Č.: ZÁKON
  • Miesto pôvodu: Sečuan, Čína
  • Rok: 1991-1991, V rokoch 2012-2013, Obdobie rokov 2011-2013, 2000-2003
  • Názov Značky: ZÁKON
  • Oem: Mocť
  • Auto, Aby: LPG auto
  • Kvalita: High-Kvalitné
  • Názov Produktu: GDI súpravy na prestavbu v-valec priame vstrekovanie systém 4 valcov súprava
  • Kód Motora: Benzín

Pridať Recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.. Vyžadované polia sú označené *

Vaše Hodnotenie :

Príbuzné Produkty